Hur planerar jag en möhippa?

Det man borde börja med när man ska planera en möhippa är att fundera för vem du ska planera möhippan för. Det viktigt att aktiviteterna ni gör speglar vad den personen tycker är kul och bekväm med att göra. Kanske älskar personen att spela fotboll, tävla, eller mest att sitta i en bar och prata gamla minnen? Det ger dig en idé om vad ni ska göra under dagen eller kvällen.

Tema

Det är inte helt ovanligt att man har ett tema för möhippan. Och även om du inte har ett tema så är det viktigt att andra ser att ni är en möhippa och vem som är brud. En klassisk look är ett ordensband, en fjäderboa och tiara. Den blivande bruden behöver synas så beställ varorna i tid. Glöm inte bort att även beställa det som behövs till middagen. Klicka här för att få inspiration på både kläder och festartiklar!

Lekar och utmaningar

Men ingen möhippa är komplett utan lekar och utmaningar. Alltså, låt bruden sälja kramar på stan eller utmana en främling på kryssningen på rapduell. Lekar gör även att alla på möhippan kan vara med i det roliga. Och även klassikerna som irländsk julafton ger goda skratt, så var inte rädd att prova dig fram.

Posted by: admin on